Novi Sad
05.11.2015.
11:46 > 11:56
Antigrafit jedinica JKP "Gradsko zelenilo" danas je prekrečila grafit mržnje "Smrt novinarima" koji je pojavio na Novom naselju u ulici Teodora Toze Jovanovića.
  • Nije teško zaključiti

    05.11.2015 15:01
    ...
    Goxy je već objasnio, a ja da dodam...ovo smrt novinarima je isti cigan (ne brat Rom) pisao ko i smrt firmašima po Naselju, ista rukopis i farba. I sad ja ovo znam jer samo koristim oči, a na naselje idem dvaput godišnje, a MUP vata zjale.

    Naravno, smrt firmašima je ostalo neokrečeno za razliku od istih natpisa upućenih grobarima. Beogradska vlast, i isti takvi maniri...
  • Goxy

    05.11.2015 14:02
    Ovaj grafit o dođošima stoji već 4,5 godina minimum i tek se sad neko setio toga?
    Pa na Naselju nema šta nema po zidovima. A ovo "Smrt novinarima" su šarali balavci koji navijaju za zvezdu NNCZ koji su celo Naselje išarali parolapa protiv Blica i novinara, a sve to posle pisanja Blica koje ste i vi preneli da je onaj pokojni Roganović bio diler i vođa te bande.
    Policija zna sve njih al ništa ne radi, a ovi i dalje nastavljaju da terorišu kraj i šire mržnju!
    Ima jedan na početku D.Danilovića na trafo stanici kod vrtića. Isto piše "smrt novinarima". Takođe su mali huligančići išarali i okolne ulaze sa sličnim izlivima mržnje...
    Al ne sme više ni policija da bije, pa se bagra osilila, a sudovi ih puštaju.
  • 021IS

    05.11.2015 13:48
    klinci - kriminalci
    Ovo je ispisano nakon što je pre mesec dana ubijen onaj navijač-kriminalac "Švaba". Njegovim sledbenicima se očigledno nije dopalo kako su ga novinari predstavili u medijima.
  • 05.11.2015 12:43
    Pa....
    ta vrsta je iovako izumrla na ovim prostorima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna